Hymyillen kohti terveellisempää elämää!


HENKILÖKOHTAINEN kuntovalmentaja yksityisille

Aloittelijalle

Onko mielessäsi liikkunut ajatus terveellisimmistä elämäntavoista, mutta kuntosalien laitteet näyttävät sinusta pelottavilta ja vaikeilta käyttää? Tarvitsisitko apua laitteiden käytössä ja liikesarjojen suunnittelemisessa? Hirvittääkö ajatus hikirääkistä, mutta kuitenkin haluaisit päästä parempaan kuntoon?

Jos vastasit edes johonkin yllä olevista kysymyksistä Kyllä! sinun kannattaa heti ottaa yhteyttä Smile & Fitnessin henkilökohtaiseen kuntovalmentajaan! Teemme yhdessä juuri sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman, jossa otamme huomioon terveydentilasi, kuntopohjasi, sekä toiveesi ja tavoitteesi.

Autamme myös painonhallinta-asioissa, katso lisää täältä!

Kuntoilijalle

Oletko jo jonkun aikaa kuntoillut itseksesi, mutta olet huomannut, että treenit eivät enää tuota toivottua tulosta? Tuntuuko treenaaminen yksitoikkoiselta ja tylsältä? Kaipaatko lisää haasteita ja uusia tavoitteita? Onko tähtäimessä osallistuminen esimerkiksi johonkin liikuntatapahtumaan, jolloin haluaisit olla parhaassa mahdollisessa kunnossa?

Jos vastasit edes johonkin yllä olevista kysymyksistä Kyllä! ota yhteyttä Smile & Fitnessin henkilökohtaiseen kuntovalmentajaan.

Smile & Fitness

Lepomäentie 28 B
05400 Jokela

040 531 4988

smile.et.fitness@gmail.com

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla lisää Personal training -palveluistamme. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.